Kárügyintézés

Teljes körű biztosítási ügyintézéssel a helyszíni mentéstől a kulcsátadásig foglalkozunk a karambolos autók javításával.
Ügyfeleink már tudják, hogy érdemes azonnal a baleset helyszínéről felhívni a nonstop számunkat:

+36 70 661 1960

Vállaljuk a kárügyek érdemi rendezését, kezdve a kárbejelentéstől a szemlézésen és helyreállításon át a kárkifizetésig és a kárügy teljes lezárásáig. Önnek csak a megbízást és a kárbejelentőt kell aláírnia és megkíméljük a teljes ügyintézési procedúrától. A kárfelvételt szakműhelyünkben több biztosító megbízása alapján saját jogon végezzük. A körülmények lehetővé teszik a pontos és alapos kárfelmérést, ezzel elkerülhető az időt növelő pótszemle, így azonnal árajánlatot tudunk adni.

Minden tisztázott kárügyben átvállaljuk, a költségeket az ügyféltől, tehát nem kell kifizetnie sem a javítási költséget, sem az autómentést.

A biztosítók kártérítési feltételeihez igazodva végezzük el a javítást, úgy hogy Önnek ne legyenek többletköltségei és minőségi munkát kapjon.

Teendők baleset esetén:

A legfontosabb teendő a nyugalom megőrzése és a további károk kellemetlenségek megelőzése. Mielőtt bármit tenne, hívja nonstop számunkat:

+36 70 661 1960